a beginning of an awesome adventure!

a beginning of an awesome adventure!

Tuesday, May 29, 2007

Hi

Thank you for all the lovely pantun making fun of me.. really love it...and everyone seems to be enjoying it....

by the way...why do you all like to insult and make fun of me? wat the fcuk is your problem? wat the hell is all your problem? did i hurt any of your fcuking feelings before or did i ever insult any of you? please explain....

8 comments:

shah & drew said...

i was wondering who 12sins was...

hi yudhis! a nice group of friends you have here, eh? :p

oh, btw, i...it's still tuesday is it?...damn...my mind's too tired to translate everything into malay...

howsurmother? said...

man..chilla. dun so emo.
come on.. *spiritually group hug*
we are tigers MAN!!!
Aummmmmmmmm Aaaaaahhh..

you know it's just for fun.do u think we would say anything mean to hurt you? *awhhh cair...

come on man..we're minority!!! we stick together man!!!!.

on this , GREG u cannot delete this post.words from Master. tq man.

V|vac|ous said...

Impartial Comment – Moderator

Dearest Yudish,
I do not think any of us friends here meant anything.
If you think its your skin colour then be proud of who you are, where your origins are and the stuff you are made off. Hitam Manis means dark sweetness and I think that is exactly how I remeber you when I first saw you. Its your coy personality and smile. Very Manis.

I do not think any of us in this blog care about skin colour, income level, or status symbol.

We are far to intellectual to lower our selves down to that level.

I think most of the tigers here missed you and wanted you to join in the blog. So this pantun thing was to invite you to join in. Least that’s the way I see it.

So many of the tigers kena kutuk because its Pantun Day and Lam kutuk Dinesh, Rajen, Fua. I was waiting my turn but Rajen decided an adinda poem instead! heheh

But everyone knows its all for laughs. And you know laughter is good for longevity and decreases wrinkles.

The important thing is that you know that we care about you enough to want you to participate on this blog.

And that you now deep in your heart of hearts that we all love you and sayang you and if anything happens that the Tigers will be there for you and Lioness also.

XOXO

7thlovechild said...

oh tuhanku , aku tergelak membaca post kau.... wahai sahabat ku , aku harap lu takde marah kat aku... sebab aku takde kutuk kau... tapi memang best aku tengok kau reply... starting bersopan santun... ending habis kau kasi nuclear... hebat... ahahhahahahahahha...

V|vac|ous said...

Tujuh Cinta Hati: Yudish terasa tolong menghormati perasaannya. Perkara ini serious Rajen and saya : Puan Sri and Datuk Sri blog sampai kena mencari ketengahan dalam perkara ini.
Ade orang sesetengah perkara mereka sensetive jadi perkara itu baiklah kita meng'avoid'kan.
Kitta perluhlah menghormati perasssan orang.
Saya boleh faham jika orang itu telah menjadi target semenjak sekolah. Saya pun ade sebuah certia nanti saya and buat utusan.
Itu tulang tulang joke pun.Nanti saya kana buang kerja buat kerja 'pacifier' youall bolehlah bayar gaji saya YEAH dalam pound sterling.

i'm nick lee, bitch! said...

Wahai harimau yudishtirah,
Beribu-ribu ampun beb, pos saya tu akhir skali yg i kutuk kau. Janji.

Kawan yg kacak dan seksi spt kau, tak usah bimbang ejekan yg kite semua lontar kepada lu. Serius.

Lagipun, kau kena sahut cabaran pantun diaorang - saya cuma harap kau proaktif sikit dan balaslah pantun. Dah lama tak dengar khabar... rindu tau. hehehehe

7thlovechild said...

aku memang takde kutuk Yudhis... takde satu pun pantun yang saya kutuk yudhis...

aku memang sia sia kena 'bingkai' (frame)....

Kalau tersinggung perasaan , maafkan aku.,.. sebab aku memang tak sengaja..

kepada kawan kawan lain , aku MEMANG 100% SENGAJA mengutuk korang semua..!!!!!

V|vac|ous said...

TujuhCintaAnak !!!

Bingkai ! Aku tergelak tergolek golek !!!! dalam pejabat pulak tu !!!!!! Awak punye gaya tulisan sangat menggelikan hati saya

Nik : sudah ku balas comment mu berkaitan karangan dirimu. Yudish seksii hmhh sekarang yudish akan di pandan dalam lampu yg lain 'different light' panas dan seksi. Eh u ni minat kat Yudish ke? Cover line BAAAIKKK punye !

we'll roarsss ur socks off!!! AUUUUmmmmmm